Aisea e tatau ai ona ou fa'ailogaina maa lithium o le Vasega 9 Mata'utia Oloa a'o felauaiga i le sami?

Maa Lithiumo lo'o fa'ailogaina o le Vasega 9 o Oloa Mata'utia a'o felauaiga i le sami mo mafua'aga nei:

1. Matafaioi lapatai:

O lo'o fa'amanatu i tagata faigaluega o felauaigape a latou faʻafesoʻotaʻi ma uta o loʻo faʻailogaina i le Vasega 9 oloa mataʻutia i le taimi o felauaiga, pe o latou o tagata faigaluega i le uafu, auvaa poʻo isi tagata faigaluega felauaiga talafeagai, o le a vave ona latou iloa le natura faʻapitoa ma ono lamatia o uta. O lenei mea e faʻaosofia ai i latou ia sili atu le faʻaeteete ma le faʻaeteete i le faagasologa o le taulimaina, utaina ma le laʻuina o uta, teuina ma isi gaioiga, ma ia faʻagaioi e tusa ai ma tulaga masani ma manaʻoga mo le felauaiga o oloa mataʻutia, ina ia aloese mai faʻalavelave saogalemu e mafua mai faatamala ma le faatamala. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a latou gauai atili atu i le uuina ma le tuʻuina mama o oloa i le taimi o le faʻaogaina ma aloese mai le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le pa'ū.

Lapataiga i tagata o lo'o lata ane:I le taimi o felauaiga, o loʻo i ai isi tagata e le o felauaiga i luga o le vaʻa, e pei o pasese (i le tulaga o se uta fefiloi ma vaʻa pasese), ma isi. O le Vasega 9 Faʻailoga o Mea Mataʻutia o loʻo manino ai ia i latou o le uta e lamatia, ina ia mafai ona latou tausia se mamao saogalemu, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le vavalalata le manaʻomia, ma faʻaitiitia le lamatiaga o le saogalemu.

2. Faigofie ona iloa ma pulea:

Fa'avasega vave ma fa'ailoa:i taulaga, fanua ma isi nofoaga tufatufaina atu o uta, o le numera o oloa, o le tele o ituaiga o oloa. 9 ituaiga o igoa o oloa matautia e mafai ona fesoasoani i le aufaigaluega vave ma saʻo ona iloa maa lithium lenei ituaiga o oloa matautia, ma iloa ai mai oloa masani, e faafaigofie ai le faavasegaina o le teuina ma le pulega. O lenei mea e mafai ona aloese mai le faʻafefiloi o oloa mataʻutia ma oloa masani ma faʻaitiitia ai faʻalavelave saogalemu e mafua mai i le faʻaaoga sese.

Fa'afaigofie ona su'eina fa'amatalaga:I le faaopoopo atu i le faailoaina o le 9 vaega o oloa matautia, o le igoa o le a iai foi faamatalaga e pei o le numera UN tutusa. O lenei faʻamatalaga e taua tele mo le suʻesuʻeina ma le puleaina o oloa. I le tulaga o se faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo isi faʻalavelave faʻafuaseʻi, o faʻamatalaga i luga o le igoa e mafai ona faʻaaogaina e vave faʻamaonia ai le amataga ma le natura o oloa, ina ia mafai ai ona faia faʻalavelave faʻafuaseʻi talafeagai ma togafitiga tulitatao i se taimi talafeagai.

3. Usitaia tulafono fa'ava-o-malo ma felauaiga mana'omia:

Tulaga o Tulafono Fa'avaomalo o Mea Mata'utia Fa'ava-o-malo: O Tulafono Fa'avaomalo Fa'avaomalo o Mea Mata'utia o lo'o fa'atulagaina e le Fa'alapotopotoga Fa'avaomalo Fa'avaomalo (IMO) e mana'omia manino ai le Vasega 9 o oloa mata'utia, e pei o maa lithium, e tatau ona fa'ailoga sa'o ina ia mautinoa le saogalemu o felauaiga i luga o le gataifale. E tatau i atunuu uma ona mulimulitaʻi i tulafono faʻavaomalo nei pe a faʻatautaia pisinisi faʻaulufale mai i le gataifale ma faʻatau atu i fafo, a le o lea o le a le lelei le felauaiga o oloa.
Le mana'oga mo le va'aiga a le tiute: o le a taula'i atu le aganu'u i le siakiina o le fa'ailogaina o oloa mata'utia ma isi tulaga pe a va'ava'aia oloa fa'aulufale mai ma fa'atau atu. O le tausisia o le faʻailoga manaʻomia o se tasi lea o tulaga manaʻomia mo oloa e pasia lelei le asiasiga a le tiute. Afai e le faʻailogaina le maa lithium i ituaiga 9 o mea matautia e tusa ai ma manaʻoga, e mafai e le aganuʻu ona teena oloa e ui atu i aganuʻu, lea e aʻafia ai le felauaiga masani o oloa.

4. Fa'amautinoa le sa'o o le tali fa'afuase'i:

Taʻiala mo Faʻalavelave Faʻafuaseʻi: I le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi o felauaiga, e pei o le afi, tafe, ma isi, e mafai e tagata laveaʻi ona vave faʻamaonia le natura matautia o le uta e faʻavae i luga o le 9 ituaiga o faʻailoga o oloa mataʻutia, ina ia faia saʻo faʻalavelave laveaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le afi afi lithium, mea faʻapitoa e tineia afi ma auala e manaʻomia e tau ai le afi. Afai e le malamalama le au laveai i le natura matautia o le uta, e mafai ona latou faʻaogaina auala sese afi, lea o le a mafua ai le faʻalauteleina o le faʻalavelave.

Faʻavae mo le tuʻuina atu o punaoa: I le faagasologa o le tali atu i faʻalavelave faʻafuaseʻi, e mafai e matagaluega talafeagai ona faʻapipiʻi vave punaoa laveaʻi talafeagai, e pei o 'au faʻapolofesa faʻamu afi ma masini vailaʻau matautia, e tusa ai ma faʻamatalaga i luga o le igoa o mea matautia, ina ia faʻaleleia atili. le lelei ma le aoga o le laveai faʻafuaseʻi.


Taimi meli: Oke-18-2024