O le isi kamupani lithium e tatalaina le maketi i Sasaʻe Tutotonu!

O Setema 27, 750 iunite o Xiaopeng G9 (International Edition) ma Xiaopeng P7i (International Edition) na faʻapotopotoina i Xinsha Port Area o Guangzhou Port ma o le a lafoina i Isaraelu.Ole uta tasi lea ole Xiaopeng Auto, ma o Isaraelu o le nofoaga muamua lea mo Xiaopeng Auto e ulufale ai i le maketi i Sasaʻe Tutotonu.

Fai mai Xiaopeng Auto, "A o suaina le maketi a Europa, o loʻo matou suʻesuʻeina ma le malosi le maketi i Sasaʻe Tutotonu ma le gafatia tele; o Isaraelu o le nofoaga muamua lea mo i matou e laa atu ai i le maketi i Sasaʻe Tutotonu, ma o le a faasolosolo malie ona matou ulufale atu i atunuu tuaoi e faʻavaveina le faiga fa'alelalolagi."
Ua matauina e le WKN Lithium e faapea, i le masina o Setema talu ai, o le 2024 Xiaopeng G9, faatasi ai ma Zhongxin Hang o le pule autu o le maa, na lisiina aloaia ma faatau atu, faatasi ai ma le tau i totonu o le atunuu o le 263,900-359,900 yuan, ma selesele iʻuga mataʻina o poloaiga tetele e sili atu i le 8,000. i le 72 itula o le lisi, ma sili atu i le 15,000 i le 15 aso o le lisi;o le Xiaopeng P7i, faʻatasi ai ma Zhongxin Hang o le faʻatauga autu o le maa, na faʻalauiloaina ia Mati o lenei tausaga.O le P7i, o le kamupani autu foi lea o le eletise o le China Innovation Aviation, na lisiina i le aso 10 o Mati i le tausaga nei, ma le tau o le atunuʻu o le RMB 249,900-339,900, ma faʻatau atu 13,700 iunite i le kuata lona lua.

I le taimi nei, o nei faʻataʻitaʻiga e lua a Xiaopeng o loʻo agai atu i Sasaʻe Tutotonu, ma faʻalautele atili le maketi.
Xiaopeng taavale mafiafia ma manifinifi

I le au fou o le gaosiga o taavale, "Wei Xiaoli" e le masalomia o le taulaiga o maketi.

Mai le tulaga o le fa'atauga i lenei tausaga, e ui lava o le fa'atauga o ta'avale lelei o lo'o ta'imua i kamupani ta'avale e tolu, ae tasi le mea o le fa'ato'a fa'alauiloaina o ta'avale malosi fou a le ta'avale lelei, ae le'i o ni ta'avale eletise mama. .

O faʻamatalaga lata mai o faʻatauga o loʻo faʻaalia ai ia Setema o lenei tausaga, o le faʻatauga o le taavale a Azure e 15,641 iunite, ma le taʻavale Peng e 15,310 iunite, e le faʻatusatusaina.

O le malosi o Xiaopeng Auto, o tupe faʻafaigaluega mai Volkswagen o se faʻamaoniga foi: i le aso 26 o Iulai, na tuʻuina atu ai e le Volkswagen Group se faʻamatalaga e faʻaalia ai ua oʻo i se maliega faʻavae faʻapitoa faʻatasi ma Xiaopeng Auto, ma o le Volkswagen Group o le a faʻateleina ana tupe faʻafaigaluega i Xiaopeng Auto e ala i e tusa ma le $700 miliona (e tusa ma le 5 piliona yuan), ma o le a maua se sea tutusa e uiga i le 4.99 i Xiaopeng Auto i le tau e $15 i le ADS.Volkswagen Group o le a avea ma lona tolu sili ona umia sea o Xiaopeng Auto.

Faʻavae i luga o latou lava agavaʻa autu ma le Xiaopeng Auto's G9 faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, atamai cockpit ma le maualuga-tulaga fesoasoani avetaʻavale polokalama polokalama, Xiaopeng Auto ma Volkswagen o le a faʻapipiʻiina faʻataʻitaʻiga taʻavale eletise B-vaega e faʻatau atu i lalo o le Volkswagen brand i le maketi Saina. .

O le mamafa o tupe teufaafaigaluega a Volkswagen i le Xiaopeng Auto o se mea taua tele mo le au fou a Saina e fai taavale e manumalo ai i le faʻalauiloaina faavaomalo ma faatosina mai ai le au taʻavale matutua faʻavaomalo e faia le taumafaiga e faʻatasi ma i latou.

Malosiaga fa'alotoifale ma fa'ava-o-malo, fa'atauga o tama'i ta'avale peng, e fa'amoemoe o le a i ai i le lumana'i i se tulaga maualuga atu.

I le tulaga o le lagolago malosi maa, Saina fou vaalele o le sili atu maa tuuina atu o tamai taavale peng.Faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o le faʻaogaina o le maa eletise fou i le taʻavale laiti peng, e oʻo mai ia Iuni i lenei tausaga, o le faʻaogaina o le masina e tasi e latalata ile 70%.

Ua lipotia mai o le gaosiga o le roc G9 a Isaraelu ma le roc P7i, o le maa eletise e maua mai e le vaalele fou.

Faatasi ai ma i latou, Xiaopeng G9 (faiga faʻava-o-malo) ua faʻapipiʻiina i se augatupulaga fou o le lithium iron maa ma le medium nickel high-voltage lithium ternary battery na atiina ae e China Innovation Hangzhou e faʻavae i luga o le 800V maualuga-voltage platform, e lagolagoina ai le 570, 650km.o nei ituaiga e lua o maa e sili ona fetuutuunai, lagolago maualuga fua faatatau o le vave molia, ma e mafai ona iloa i le 20 minute e molia 10% -80%, ma le saogalemu maualuga, malosi faapitoa maualuga, ola umi ma isi tulaga tulaga lelei.

Xiaopeng P7i (International Edition) faʻapipiʻiina i se fou fou faʻatauvaʻa auala nickel high voltage ternary faʻaleleia eletise eletise, CLTC tuʻufaʻatasia laina e oʻo atu i le 702km, 0-100km faʻavavevave 3.9s, ma fesoasoani P7i faʻaopoopo malosi faʻaleleia atoatoa, 10% -80% taimi faʻatonu. o le 29 minute i le saoasaoa, faʻaleleia le mana e faʻaleleia ai le 90%, faʻapipiʻi 10 minute e faʻaopoopo i le lautele e oʻo atu i le 240km.

E taua le taʻua o le suʻega EV e lua aso o le taumafanafana na faia e le Norwegian Association of Passenger Associations NAF ia Iuni o le tausaga nei, Xiaopeng G9 (European version) na talepeina le faʻamaumauga o le molia, ma le maualuga o le mana o le 319kw, ma sau i fafo. pito i luga ma se fua faatatau faʻamaeʻaina o le WLTP o le 113%, faʻavasega muamua, ma i le taimi lava e tasi, o Xiaopeng P7i (faiga Europa) na faʻatulagaina lona lua ma le maualuga o le faʻamaeʻaina o le 110.3%, faʻavasega lona lua, ma faʻatasi ai ma tekinolosi taʻitaʻia le P7i ( Faiga Europa) tulaga lua i le tulaga fa'amae'aina o le 110.3%, ma avea ma mitamitaga o le malosi fou a Saina i fafo ma ana tekonolosi fa'aulufalega ma le malosi o oloa.

Fa'aopoopo atili fa'atasiga o le fa'ailoga fa'avaomalo fou a Saina

Faʻatasi ai ma le faʻatauvaʻa o oloa autu o le "maualuga malosi malosi, maualuga le saogalemu, umi le tautua, totogi vave / maualuga malosi, ma tau-tau uma", China Innovation Aviation ua faʻateleina le faʻalauteleina o tagata faʻatau talu mai le 2022, faʻatasi ai ma se fausaga sili atu ona lelei tagata faʻatau, ma na muamua faʻavaeina le ata o se faʻailoga faʻavaomalo tele.

I le tulaga o pisinisi soofaatasi ituaiga, Saina Innovation Voyage ua soloia lagolagoina Volvo EX30 lomiga i fafo, Smart Elf #1/#3, Honda e:N faasologa ma isi faataitaiga.

Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga uma na faʻatau atu e Azalea i fafo, o le 100kWh version o loʻo faʻapipiʻiina ma le Zhongxin Hangzhou's ultra-fast charging battery.

Talu ai nei, ua fesoasoani foi le China Innovation Aerospace i le auina atu o le lomiga faavaomalo o le Xiaopeng model i le maketi i Sasaʻe Tutotonu.

E taua foi le taʻua, i le vaʻai atu i le faʻasalalauga talu ai o Volkswagen ma Xiaopeng lima i lima, e le faigata ona taumatemate o China Innovation Hangzhou o le a le pine ae avea lenei mea o se faʻalavelave e tipi i totonu o le tolauapiga a Volkswagen's globalization strategic partners.

E tusa ai ma le tele o le utaina o le maa eletise, o le TOP10 sili ona lata mai i le lalolagi atoa o loʻo faʻapipiʻiina le voluma o le maa ia Aokuso o loʻo faʻaalia ai o China Innovation Air na faʻatulagaina TOP5 i le lalolagi atoa ma le 3.6GWh le malosi o le utaina o le maa, i luga 87.3% i lea tausaga ma lea tausaga.

I tua atu o China Innovation Hangzhou o le kamupani Korea i Saute SK On, o lona malosiaga maa faʻapipiʻi voluma ia Aokuso na o le 2.7GWh, 0.9GWh laʻititi nai lo China Innovation Hangzhou.

Coincidentally, o le 10th nofoaga i le lalolagi malosiaga maa uta voluma ranking i Aokuso o 0.9GWh mo Xinda, o lona uiga, ia Aokuso, Saina Innovation Hang toso ese mai SK On i se mamao o TOP10 pisinisi.
Aotele

O lenei tausaga, ua ausia le maualuga o oloa auina atu i fafo o taavale a Saina, ua faamoemoe e suitulaga ia Iapani, avea ma uluai oloa auina atu i fafo i le lalolagi.

I lenei mea, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaauau pea le lelei o taʻavale malosi fou, faʻateleina le faʻasoaina o maketi.Saina Association of Automobile Manufacturers (CAAM) faʻamoemoe o le a sili atu i le 4 miliona iunite a Saina i le 2023, faʻatasi ai ma taavale malosi fou e sili atu i le 1 miliona iunite.

I le mulimuli ai i le tulaga o le lalolagi atoa o taavale a Saina, aemaise lava taavale malosi fou a Saina, ua tatalaina e le Xiaopeng Automobile le maketi i Sasaʻe Tutotonu i le taimi lava lea e tasi e faʻaalia ai lona auai i le maketi i Europa.Faʻalagolago i lona malosi malosi o oloa, o Saina Innovation Voyage o loʻo osofaʻia foi le maketi o le lalolagi ma ana oloa.


Taimi meli: Oke-18-2023