Pe fa'atauaina ma'a toe fa'aaogaina o le teuina o le malosi?

src=http___cbu01.alicdn.com_img_ibank_2019_749_703_11497307947_556095531.jpg&refer=http___cbu01.alicdn

O le alamanuia e teu ai le malosi o lo'o i totonu o se taamilosaga sili ona manuia.

I luga o le maketi muamua, o loʻo faʻapipiʻiina galuega faʻapipiʻi malosi, faʻatasi ai ma le tele o galuega faʻataʻamilosaga agelu e faʻatatau i le selau miliona tala;i luga o le maketi lona lua, talu mai le tulaga maualalo o le maketi ia Aperila o le tausaga nei, e toalaiti kamupani e teuina le malosi o loʻo lisiina o latou tau faʻasoa ua faʻaluaina pe faʻatolu, faʻatasi ai ma le P / E faʻatusatusa i luga o le 100 taimi ua avea ma masani.

Soo se taimi lava e i ai se faʻamaʻi lauiloa, e mautinoa lava o isi tagata taʻalo e oso i fafo i auala eseese e "taʻavale i le ala" e selesele ai tupe faavae, ma o le auala e teu ai le malosi e masani lava e leai se faʻalavelave.O le tulaueleele talu ai nei i luga o le Growth Enterprise Market (GEM) o Huabao New Energy ua taʻalo le manino o le "oloina le polo".

O le pisinisi autu a Huabao New Energy o le teuina o malosiaga feaveaʻi, lea e taʻua foi o le "oa tele toe faʻaaogaina".E tusa ai ma le prospectus, o loʻo tulaga muamua i le lalolagi i tulaga o uta ma faʻatau atu o oloa feaveaʻi e teu ai le malosi i le 2020, faʻatasi ai ma le maketi o le 21%.

Ia C ​​Vs TO B

O le teuina o le malosi o le fale e faasino i masini tetele e teu ai le malosi o le fale ma le malosi e 3 tikeri pe sili atu.

O masini e teu ai le malosi feaveai, e ta'ua foi o "maa lapopo'a e mafai ona fa'aaogaina" ma "sapalai eletise i fafo".O le tautala saʻo, o se mea e teu ai le malosi, e pei lava o maa telefoni feaveaʻi ma maʻa masani e mafai ona faʻaaogaina.Ae ui i lea, e le tutusa "ituaiga" ma le teuina o malosiaga nofomau, ma o loʻo i ai se eseesega tele i le va o vaega oloa e lua, faʻataʻitaʻiga faʻaoga ma faʻataʻitaʻiga pisinisi.

O le gafatia o le teuina o le malosi feaveaʻi e masani lava ile va ole 1000-3000Wh,o lona uiga e mafai ona teuina 1-3 tikeri o le eletise ma e naʻo le 1.5 itula e mafai ona faʻaaogaina e se kuka faʻapipiʻi ma le mana e tusa ma le 2000W..E masani ona faʻaaogaina mo gaoioiga i fafo e pei o tolauapiga, ata pue, fagota ma isi faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o mafuiʻe ma afi.

O le teuina o le malosi o le fale e faasino i masini tetele e teu ai le malosi o le fale ma le malosi o le 3 tikeri pe sili atu, e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le aiga i fafo atu, faʻamaumauga o le eletise ma le faʻasologa o tau o le vanu.

O faʻataʻitaʻiga pisinisi mo le teuina o le malosi feaveaʻi ma fale e matua ese lava ona o le eseese o vaega o oloa.

O le teuina o le malosi feavea'i e taugofie ma sili atu le fa'aogaina o mea fa'akomepiuta, ina ia mafai ona fa'atau faigofie atu e ala i le e-commerce;ae ui i lea, o le teuina o le malosi o le fale e le gata ina sili atu le taugata, ae e manaʻomia ai foi le maualuga o le saogalemu, o lea e manaʻomia ai le galulue faʻatasi a le au faʻasalalau faʻapitonuʻu ma faʻapipiʻi, lea e manaʻomia ai le au gaosi talafeagai e faʻatino le faʻatulagaina o laina tuusao.

O le maketi e matua ese lava

E iai le eseesega tele i le va o le teuina o malosiaga feaveaʻi ma le teuina o malosiaga i totonu o aiga.

I le toetoe lava o faʻataʻitaʻiga pisinisi uma, o le ala o pisinisi o le laasaga muamua lea ma o le faʻavae lea mo faʻamatalaga uma mulimuli ane.O le a le auala o loʻo i ai se kamupani e masani ona fuafua le maualuga o le faʻalo o le pisinisi.I le tulaga o maketi i lalo, e iai se eseesega tele i le tele o maketi i le va o le teuina o malosiaga feaveaʻi ma le teuina o le malosi i totonu o aiga.

E pei ona taʻua muamua, o le teuina o le malosi feaveaʻi e masani ona faʻaaogaina i gaoioiga i fafo ma faʻalavelave faʻafuaseʻi, o lona uiga o lona maketi autu o loʻo i totonu o le Iunaite Setete, Iapani ma Europa, faʻatasi ai ma faʻasalalauga faʻasalalau ma vaega faʻatau, aemaise lava i le Iunaite Setete, lea o loʻo i ai le fua faatatau. o gaoioiga i fafo e maualuga, nofoia toetoe lava afa o le maketi sea.

O le atinae o le teuina o malosiaga i totonu o aiga e mafua ona o le lagolagoina o fesoasoani a le malo, faapea foi ma le maualuga o tau o le eletise (peak-to-valley arbitrage) faaleleia atili o le tamaoaiga, aemaise lava i maketi i Europa, ona o le siisii ​​o tau o le eletise i lea tausaga ma lea tausaga, o le Taua a Rusia-Iukureini, o le aʻafiaga o le faʻafitauli o le malosi, o le maketi o loʻo teuina i totonu o aiga i lenei tausaga e ausia ai se faʻamaʻi sili atu nai lo le faʻamoemoeina.

O le atinaʻeina o le maketi feaveaʻi e teu ai le malosi, i le isi itu, o le a feagai pea ma le faʻafitauli o le manaʻoga niche.O lona avanoa maketi i le lumanaʻi e masani lava ona maua mai i le manaʻoga mo taʻaloga i fafo ma le mama faʻalavelave faʻafuaseʻi sauniuni.

Ona o le tele o manaʻoga ma le lautele lautele o talosaga, o le maketi tele mo le teuina o le malosi o le aiga o le a tele foi.

Ae ui i lea, o loʻo i ai foi faʻalapotopotoga e talitonu o le teuina o le malosi feaveaʻi o le a faʻatapulaʻaina le tele o le "maketi maketi", e le fiafia i taʻaloga i fafo i le atunuʻu mo le manaʻomia o le teuina o le malosi feaveaʻi o le a matua faʻatapulaʻaina.

E ui o le atinaʻeina o le maketi i fafo i le tele o atunuu o loʻo i ai pea i lona pepe, e pei o le auai o Saina i gaoioiga i fafo i le vaega o le faitau aofaʻi e naʻo le 9.5%, e sili atu le maualalo nai lo le Iunaite Setete e tusa ma le 50%, e foliga mai o loʻo i ai se tele le avanoa mo le faʻaleleia atili, ae o le olaga o tagata nonofo i totonu o le atunuʻu atonu e le mafai ona faʻaleleia e pei o maketi a Europa ma Amerika.

E le gata i lea, o le televave o le pa o le teuina o malosiaga feaveaʻi i le lua tausaga talu ai e mafua ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo gaoioiga i fafo i lalo o le faʻamaʻi - malaga taʻavale a le tagata lava ia, tolauapiga, tafaoga, ata pue, ma isi. A o faʻaitiitia le faʻamaʻi, ua masalosalo o le a faaauau pea lea manaoga.

O le teuina o le malosi o le fale e tele atu le totogi ma maualuga mana'oga mo le saogalemu.O lona fale e teu ai le malosi o lo'o i ai ni tulaga fa'apitoa fa'apitoa i vaega e pei o le eletise, PCS ma le eletise.Mana'o e tipi i lenei ala, e le gata i tekinolosi, po'o le fausiaina o alalaupapa, e le itiiti le faigata.


Taimi meli: Sep-19-2022