E faʻafefea ona faʻaleleia le saogalemu o le maa?

I le iloaina o le saogalemu o lemaa lithium-ion malosi, mai le vaaiga a le kamupani maa, lea e tatau ona faia ni faʻalelei faʻapitoa e puipuia moni ai, e ala i fesoʻotaʻiga loloto ma tagata tomai faapitoa tau alamanuia, laina o pisinisi i luga ma lalo o kamupani, o fautuaga nei e faia:

Sili 18500 maa

Muamua, i le filifiliga o meafaitino, o le filifiliga o mea autu e uiga i le mea mulimulimaasaogalemu oloa autu, o le ai ai se aafiaga tuusao.

Tagata faʻapitoa e nafa ma le suʻesuʻega, o le saogalemu o le totonugalemu e faʻalagolago tele i mea autu, aemaise lava e uiga i le maualuga o le nickel ternary system, o le uʻamea mea mai fafo o loʻo i totonu o le cathode mea, o totoe lithium ma le PH tau, o le ai ai se aafiaga tele. i luga o le saogalemu o le faatinoga o le autu.

Lona lua, i totonu o le autu, module, Pack design and process settings, e fai se galuega lelei o le saogalemu redundancy ma le mataʻituina ma le vave lapatai.

I le vaega o le mamanu, o le mea muamua o le autu lea e faʻamautinoa ai le mautu o vailaʻau, e filifili ai se mea mautu ma faʻataʻitaʻi lona mautu e ala i le iloiloga malosi;i le vaega o le module, e puipuia ai le autu mai aafiaga e ala i le fausaga.O le vaega lona tolu o le afifi.I le faaopoopo atu i le puipuiga o le tino, o le ki o le faia o suʻesuʻega faʻaletonu i luga o le module autu e ala i le BMS, mataʻituina mea e le masani ai ma vaʻai faʻafitauli e ono mafai ona pulea le faʻafitauli.

602560 maa polymer

Lona tolu, o le suʻega ma le faʻamaonia aʻo leʻi faia le tele o gaosiga e tatau ona faia lelei ma faʻamaonia atoatoa.

O le mea moni, o le malosiaga foʻi lea o loʻo iai neimaa lithium-ionfanua o loʻo feagai nei ma le faʻafitauli sili ona tele, i le tasi itu, o le suiga vave o oloa, i le isi itu, suʻega ma faʻamaoniga e faʻaalu ai le taimi ma galue malosi faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le leai o se poto masani, lea e taua foi. mafuaaga o le tupu soo o faalavelave i tausaga talu ai nei.


Taimi meli: Iuni-15-2023