O a faʻaoga o le LiFePO4 i le maketi e teu ai le malosi?

Lithium iron phosphate maao loʻo i ai se faʻasologa o tulaga faʻapitoa e pei o le maualuga o le eletise, maualuga le malosi o le malosi, umi le taamilosaga o le olaga, laʻititi laʻititi o le faʻaogaina o le tagata lava ia, leai se mea e manatua ai, lanu meamata ma le puipuiga o le siosiomaga, ma lagolagoina le faʻalauteleina o laasaga, talafeagai mo le tele o le teuina o le eletise, ma o loʻo i ai se faʻamoemoega faʻaoga lelei i le fanua o le faʻafouina o le malosiaga faʻafouina le saogalemu o le gaosiga o le eletise i le faʻasologa, faʻapipiʻi eletise eletise, tufatufaina atu le eletise, UPS eletise, faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma isi.

Faatasi ai ma le siitia o le maketi o le teuina o le malosi, i tausaga talu ai nei, o nisimaa malosikamupani ua faataatitia pisinisi teuina le malosi, e atiina ae talosaga fou mo le lithium iron phosphate maa maketi.I le tasi itu, o le lithium iron phosphate ona o le ultra-long life, faʻaogaina o le saogalemu, maualuga le gafatia, lanu meamata ma isi uiga, e mafai ona faʻafeiloaʻi i le fanua o le teuina o le malosi o le a faʻalauteleina ai le tau o filifili ma faʻalauteleina le faʻavaeina o se pisinisi fou pisinisi. .I le isi itu, o le lithium iron phosphate o loʻo lagolagoina le faʻaogaina o le malosi ua avea ma filifiliga autu a le maketi.E tusa ai ma lipoti,maa lithium iron phosphateua fa'ata'ita'iina mo pasi eletise, loli eletise, itu e fa'aoga ai ma fa'atonutonu fa'asologa o taimi.

1、Savili malosi fa'atupuina, photovoltaic power generation ma isi fa'afouina malosiaga fa'aola saogalemu i le fa'asologa

O le faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻalavelave ma le fesuisuiai o le gaosiga o le malosi o le matagi e fuafua ai o lona atinaʻe tele o le ai ai se aafiaga taua i le saogalemu o le faʻaogaina o le eletise.Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le gaosiga o le matagi, aemaise lava i Saina, lea o loʻo faʻalauteleina ai le tele o faʻatoʻaga matagi i luga o se fua tele ma faʻasalalau i luga o mamao mamao, o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o faʻatoʻaga matagi tetele o loʻo avea ma luʻitau ogaoga i le faʻagaioiga ma le puleaina o laina eletise tetele. .

O le gaosiga o le eletise e a'afia i le vevela o le vevela, le malosi o le susulu o le la ma tulaga o le tau, ma o le gaosiga o le eletise o le photovoltaic e fa'aalia i suiga fa'afuase'i.O le mea lea, o oloa e teu ai le malosi maualuga ua avea ma mea taua i le foia o feeseeseaiga i le va o le eletise ma le gaosiga o malosiaga faʻafouina.Lithium uʻamea phosphate faiga teuina malosi o loʻo i ai uiga o le suiga vave o galuega, faiga faʻagaioiga fetuutuunai, maualuga le lelei, saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga, ma le malosi scalability, ma isi. Ua faʻatinoina faʻainisinia talosaga i le teuina o vaaiga a le atunuʻu ma faʻasalalauga faʻataʻitaʻiga poloketi, lea. o le a faʻaleleia lelei le faʻaogaina o meafaigaluega, foia faʻafitauli faʻaletonu i le lotoifale, faʻateleina le faʻatuatuaina o le gaosiga o le malosi faʻafouina ma faʻaleleia le lelei o le malosiaga, ma avea le malosi faʻafouina ma faʻaauau pea ma mautu.

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le gafatia ma le fua, o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi e faʻaauau pea ona matua, o le tau o le teuina o le malosi o le a faʻaitiitia atili, pe a maeʻa suʻega umi o le saogalemu ma le faʻamaoni, o le lithium iron phosphate energy storage systems e tatau ona faʻaaogaina lautele. i le fa'atupuina o le malosi o le matagi, fa'aola photovoltaic ma isi fa'afouina malosi fa'aola saogalemu i le fa'asologa ma fa'aleleia le lelei o le mana.

2. Feso'ota'iga tumutumu

O le auala autu o le fa'aosoina o le eletise o lo'o pamuina fale eletise e teu ai.A'o pamu pamu eletise e mana'omia ona fausia ni vaituloto se lua, o le pito i luga ma le pito i lalo, i lalo o le fa'atapula'aina o fa'afanua, i le fanua laugatasi e le faigofie ona fausia, ma e aofia ai se vaega tele, maualuga tau tausiga.Le faʻaogaina o le lithium iron phosphate malosi faʻapipiʻiina nai lo le pamu pamu eletise, e faʻafetaui ai le maualuga o le uta o le eletise eletise, e le o noatia i faʻalavelave faʻafanua, filifiliga saoloto o le nofoaga, itiiti tupe teu faʻafaigaluega, itiiti fanua, tau tausiga maualalo, i totonu. o le a faia se sao taua o le faagasologa o le grid peaking.

3. Tufatufaina laau malosi

O laina eletise tetele e iai a latou lava faaletonu, e faigata ai ona faʻamautinoa le tulaga lelei, lelei, saogalemu ma le faʻamaoni manaʻoga o le eletise.Mo iunite taua ma atinaʻe, e masani ona manaʻomia le lua poʻo le tele o sapalai eletise e fai ma faʻamaumauga ma puipuiga.Lithium iron phosphate malosi faʻapipiʻiina faiga e mafai ona faʻaitiitia pe aloese mai le faʻaogaina o le eletise ona o le faaletonu o le grid ma le tele o mea e leʻi mafaufauina, ma faia se sao taua i le faʻamautinoaina o le saogalemu ma le faʻatuatuaina o le eletise mo falemaʻi, faletupe, nofoaga faʻatonu ma pulea, nofoaga autu o faʻamaumauga, mea tau vailaʻau. ma alamanuia gaosi sa'o.

4, sapalai eletise UPS

O le fa'aauau vave o le atina'e o le tamaoaiga o Saina ua fa'atupuina ai le fa'amatu'uteleina o mana'oga a le tagata e fa'aogaina le eletise UPS, ma i'u ai i se mana'oga tumau mo sapalai eletise UPS mai le tele o alamanuia ma le tele o pisinisi.

E fa'atatau i ma'a ta'i-acid,maa lithium iron phosphatemaua se taamilosaga umi o le olaga, saogalemu ma mautu, lanu meamata, laʻititi laʻititi fua faʻatatau ma isi mea lelei, aʻo faʻaauau pea ona matua le tuʻufaʻatasia o tekinolosi, o le tau o loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia, o le lithium iron phosphate maa i UPS o le a faʻaaogaina maa eletise.


Taimi meli: Aukuso-17-2022