O le a le aʻafiaga o le molia o le 18650 lithium-ion batini i lalo ole siosiomaga vevela

18650 lithium-ion maa o lo'o tauina i le maualalo o le vevela o le a le ituaiga o a'afiaga?Sei o tatou tilotilo i ai i lalo.

O le a le aʻafiaga o le molia o le 18650 lithium-ion batini i lalo ole siosiomaga vevela?

24V 26000mAh 白底 (2)

O le fa'aigoaina o maa lithium-ion i si'osi'omaga maualalo le vevela e tula'i mai ai ni fa'alavelave saogalemu.E mafua ona faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le susu, o le kinetic properties o le graphite negative electrode alualu i luma le faʻaleagaina i le faʻatonuina o le sauniga, o le electrochemical polarization o le electrode le lelei e matua faateteleina, o le timu o le uʻamea lithium e faigofie i le faʻavaeina o le lithium. dendrites, faʻapipiʻi i luga le diaphragm ma faʻatupuina ai se taʻavale pupuu o le eletise lelei ma le leaga.I le mamao e mafai ai e puipuia le lithium-ion maa e molia i le maualalo o le vevela.

Mafaufau i le maualalo o le vevela, o le electrode le lelei i luga o le nested lithium-ion maa o le a aliali mai tioata ion, e mafai ona tuʻia saʻo le diaphragm, i lalo o tulaga masani o le a mafua ai se micro-short circuit e aafia ai le olaga ma le faatinoga, o le sili atu ona ogaoga e ono pa!

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻapitoa faʻapitoa: o maʻa lithium-ion mo sina taimi puupuu i se siosiomaga maualalo-vevela, poʻo le vevela e mamao mai le maualalo, o le a naʻo sina taimi e aʻafia ai le malosi o le maʻa o maʻa lithium-ion, ae o le a le faʻaleagaina tumau. .Ae afai e faʻaaogaina mo se taimi umi i se siosiomaga maualalo-vevela, poʻo le -40 ℃ ultra-low temperature environment, e mafai ona faʻaisa maa lithium-ion e mafua ai le faʻaleagaina tumau.

O le faʻaogaina o le maualalo o le vevela o maʻa lithium-ion e afaina i le maualalo o le malosi, faʻaleagaina tele, le lelei o le faʻaogaina o le faʻasologa o le taʻamilosaga, faʻaalia le maualuga o le lithium, ma le le paleni o le lithium de-embedding.Ae ui i lea, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o faʻafouga o faʻaoga autu, o faʻalavelave e aumaia e le leaga o le vevela o le faʻatinoina o maʻa lithium-ion ua faʻaalia atili ma sili atu ona manino.I le va'alele mamafa, tiute mamafa, ta'avale eletise ma isi fanua, e mana'omia le maa e galue lelei ile -40°C.O le mea lea, o le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o mea maualalo-vevela o maʻa lithium-ion e iai lona taua.

Ae a,afai o lau 18650 lithium batini ua faʻapipiʻiina i mea maualalo-vevela, e mafai lava ona molia masani i se siosiomaga maualalo-vevela.


Taimi meli: Tes-26-2022